Aviomiespalvelu® Vuokravaimot®
Vuokra-aviomiehet®
Kaikki kodin askareetYrityksen johto

Vuokra-aviomiehet

Vuokravaimot

Etusivulle

Yhteistyökumppanit

Haluatko ryhtyä
vuokra-aviomieheksi tai
vuokravaimoksiAviomiespalvelu® yrityksenä

T:mi Aviomiespalvelu® perustettiin 20.11.2003 ja alunperin sen oli tarkoitus työllistää yksi henkilö – allekirjoittanut.

Aviomiespalvelutoiminnan alettua kävi kuitenkin pian ilmi, että yritys vastasi suureen tarpeeseen ja että palveluille oli kysyntää enemmän kuin yksi mies pystyi tarjoamaan. Aviomiespalvelua on siten kehitetty vastaamaan yhä monipuolisempiin tarpeisiin ja tällä hetkellä Aviomiespalvelu® toimii kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Toimintahistoriansa aikana Aviomiespalvelu® on saanut luotua suoraan noin 100 uutta yritystä ja välillisesti useita kymmeniä. Aviomiespalvelulla on siis ollut myös työllistävä vaikutus ja se haluaa edelleen toimia sen hyväksi, että mahdollisimman moni voisi halutessaan työllistää itse itsensä.

Aviomiespalvelu® pyrkii toiminnallaan siihen, että jokainen voisi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään, jolloin kunnallisen hoidon tarve vähenisi ja elämisen laatu esim. vanhuksilla olisi hyvää ja virikkeellistä. Aviomiespalvelun toiminta-ajatus on se, että asiakas saa yhdeltä tutulta henkolöltä mahdollisimman monta palvelua, eikä jokaiseen työhön tarvitse tilata eri tekijää. Lopputuloksena on pitkäaikainen ja asiakkaalle turvallinen suhde.

Talonmiesperinteen kadottua Suomesta on Aviomiespalvelu® otettu vastaan koko kansan talonmiehenä. Aviomiespalvelu® käy kodeissa suorittamassa perinteisiä talonmiehen töitä, mutta vastaa myöskin sellaisiin uusiin tarpeisiin, joita uusi tekniikka on tuonut mukanaan: tietokoneiden ja digi-boxien asentaminen on Aviomiespalvelulle arkipäivää. Palveluita tarjotaan kaikille, sillä kaikilla ei ole tarvittavia työkaluja esimerkiksi pikkuremonttien tekemiseen. Myös työelämän muuttuessa yhä vaativammaksi, useimmat haluavat käyttää arvokkaan vapaa-aikansa perheen parissa. Silloin Aviomiespalvelu® voi olla avuksi esimerkiksi omakotitalon lukuisissa askareissa tai vaikka siivouksessa.

Muuttoliike maaseudulta kaupunkiin kasvaa edelleen ja moni muuttaja jää vaille sukulaisten ja kyläyhteisön turvaverkkoa eikä kaikilla välttämättä ole sellaisia tuttuja, joiden puoleen kääntyä pikkuremonteissa tai muissa jokapäiväisissä askareissa. Aviomiespalvelu® pyrkii siihen, että se olisi jokaisen ulottuvilla tulotasosta tai sukupuolesta riippumatta – siksi palveluiden hintataso pyritään pitämään mahdollisimman alhaisena.

Varsinaisen toimintansa ohella Aviomiespalvelu® pyrkii tuomaan esiin hyvää kuvaa Suomesta ulkomailla. Aviomiespalvelu® on noteerattu mediassa ympäri maailman ja se on saanut hyvän vastaanoton myös siellä.

Aviomiespalvelun miehet ja naiset ovat eri alojen taitajia ja käsistään käteviä jokapaikan höyliä.

Aviomiespalvelu® haluaa olla mukana kehittyvässä yhteiskunnassa ja antaa oman panoksessa hyvän ja turvallisen asumisen puolesta.

Petteri Ikonen

Aviomiespalvelun perustaja 
Tampereella 22.02.2006